Flat (brick) For sale Budapest VI. district - Liszt Ferenc tér

For sale Budapest VI. kerület Flat (brick)
289 m2Space 6 Rooms
420 000 000 HUF Price
375228ID number
Other data

Street View

Reconditioned Condition

Brick Structure

25 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 4

Exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

2003 Year of construction

Southwest Orientation

Megvételre kínálunk Budapest 6. kerületében, a Liszt Ferenc téren, Zeneakadémia szomszédságában, egy 289m2-es, 6 különálló lakrésszel rendelkező, belső kétszintes, tetőterasszal rendelkező gyönyörű ingatlant!

A 4. emeletről, zárt lépcsőházi folyosóról két külön bejáraton keresztül közelíthető meg egy-egy része a lakásnak. Így az előtérből nyíló szoba-teakonyha-fürdőszoba+WC kialakítású ingatlanrész, továbbá a mellette elhelyezkedő a teakonyha-fürdőszoba+WC-szoba-gardrób kialakítású ingatlanrész ugyancsak az előszobából közelíthető meg.

A lépcsőházi folyosóról önálló bejáraton keresztül jutunk be a konyha-közlekedő-két szoba-fürdőszoba+WC beosztású lakrészbe. A tetőtérbe az un. előszobában lévő belső fa szerkezetű lépcsőzeten keresztül jutunk fel, melynek nagy közös teréből közelíthető meg a konyha-étkező helyiség, valamint a szoba-fürdőszoba+WC ingatlanrész, és további két hasonló kialakítású két szoba-fürdőszoba+WC helyiségekből álló ingatlanrész.

A lakáshoz – tulajdoni lapon is feltüntetve – terasz tartozik. Az egyik a tetőtéri konyha-étkező helyiségből nyílik, a másik a tetőtéri közös térből lépcsőn keresztül közelíthető meg, és a sarokszoba fölötti tetőn került kialakításra.

Alsó szint: 2 db / szoba-fürdőszoba-teakonyha és 1 db / két szoba-konyha-fürdőszoba-WC kialakított helyiségek,
tetőtérben: 2 db / két szoba-fürdőszoba-WC és 1 db / szoba-fürdőszoba kialakított helyiségek, továbbá 1 db / konyha-étkező, terasz, tetőtéri lépcsővel kialakított helyiség.


A DNy-i és DK-i tájolású ablakok műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel. A használati melegvíz ellátást és fűtését kombicirkó gázkazán látja el, melyet melegvíztároló tartállyal egészítettek ki. A hőleadók, radiátorok. Közműórák (1-1 db) felszereltek.

A lakóház 1900-as évek elején épült, pince+fszt.+4 emelet+tetőtér szintelosztású. A 4. emelet és a tetőtér a tulajdonos tájékoztatása szerint 2003-ban épült. A lakóházban kb. 40 lakás, több földszinti raktár és üzlethelyiség van kialakítva. A külső-belső homlokzat jó állapotú, a lépcsőház úgyszintén. A lakóházban 1 db lift üzemel, ami a 4. emeletig közlekedik.

Az általánosságban jó állapotú lakóházak utcafronti földszinti üzlethelyiségei többnyire étteremnek, kávéháznak vannak kialakítva, míg a lakások lakó- és irodai funkciót látnak el. A tér 1990-es években való átalakítása, az autósforgalom teljes megszüntetésével és sétálótérré való kialakítása (díszburkolat, tervezett kertkialakítás) lehetővé tette a vendéglátóipari egységek számára, hogy kellemes hangulatú teraszokat nyissanak, melyek egyike-másika télen is funkcionál.

Az ingatlan megközelíthető személygépkocsival, szabályozott, kiépített utakon keresztül. Parkolás közterületen lehetséges, díjfizetés ellenében, továbbá a környező utcákban lévő parkolóházakban, pl. Aradi utca, Kertész utca.

Könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel is pl. a körúton közlekedő 4-6-os villamossal, melynek Oktogon megállója kb. 5 perc gyalogosan, továbbá a Király utcában közlekedő 70, 78 trolibusszal, valamint az Andrássy úton közlekedő földalattival. Utóbbiak megállói is gyalogosan néhány perc alatt megközelíthetőek.

Hosszútávú bérbeadással is remek befektetési lehetőség!
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-248-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - SZIGET
+36 24 656 320