Family House For sale Diósd - Többgenerációs ház Diósd Sashegyen

For sale Diósd Family House
113 m2Space 4 Rooms
80 000 000 HUFPrice
309787ID number
Other data

1440 m2 Building lot

Garden view View

In good condition Condition

Lightweight structure Structure

13 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2008 Year of construction

South Orientation

Eladó Diósd Sashegyen masszív anyagokból épített könnyűszerkezetes családi ház. A 113 m2-es hasznos alapterületű épületben helyet kapott egy 53 m2-es, egy 47 m2-es lakás és egy 13 m2-es fedett terasz. Így alkalmas két generáció egymás mellett élésére.
A belső falak úgy lettek beépítve, hogy bármelyik elbontható, ezzel könnyen egy tetszőleges beosztású nagy lakássá alakítható a ház.
Ezen kívül az 1440 m2-es kertben van még egy 50 m2-es szintén könnyűszerkezetes épület, amiben egy harmadik lakás is kialakítható.

Az épület 2008-ban készült el. A két lakás nagyjából tükörképei egymásnak. Minimális eltérés az alapterülteben van. A közös, fedett teraszról jutunk be a lakásokba, ahol egy kis fogadótérbe jutunk, amely egy légtérben van a nappali-étkezővel és az amerikai konyhával. Innen nyílik egy-egy külön hálószoba és a fürdőszoba.

A lakások fűtése kondenzációs kombi gázkazánnal biztosított. Mindkét lakásban van légkondicionáló. A ház fekvése déli, teljesen körbenapozott. A hatalmas ablakoknak köszönhetően egész nap világos van. A hőszigetelt duplaüvegű fa nyílászáróknak köszönhetően a lakásban kellemes a hőmérséklet.

Az ingatlan csendes kertvárosi lakóövezetben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel is – a buszmegálló 5 perc sétára van, autóval 2 perc az M0-ás a felhajtó. Elérhető közelségben több kisebb-nagyobb bolt, általános iskola, óvoda, cukrászda, étterem.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!

Call me back

Similar properties

Bóna Sándorné Margó

Bóna Sándorné Margó
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-944-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - SZIGET
+36 24 656 320