Commercial - Commercial premises For sale Szigetszentmiklós - Bajcsy-Zsilinszky út

For sale Szigetszentmiklós Commercial - Commercial premises
145 m2Space 0 Rooms
74 900 000 HUFPrice
359094ID number
Other data

Street View

In good condition Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

At community areas Parking

Good Public transport

2008 Year of construction

West Orientation

Szigetszentmiklós települése:

Szigetszentmiklós 750 éves település,1986. január 1. óta város. A város kedvelt célpontja a (Budapestről kitelepülő) szuburbanizációs rétegeknek, ezért is erősödik az utóbbi időben a település kertvárosi, kisvárosi jellege. Az idegenforgalmi és turisztikai élet fellendülése jellemző a városra. Szigetszentmiklósnak ma is nagy vonzerője a Ráckevei (Soroksári)-Duna. Ez a nádasokkal benőtt parti nyaralóhely kedvelt a horgászok és a vízi sportolók körében. Itt gyönyörködhetünk a természet csodáiban.

Az étterem és a tulajdonos filozófiája:

A Pizza Uno eredeti itáliai pizzákat kínál Szigetszentmiklóson és környékén házhoz szállítva. A pizzatésztát eredeti olasz alapanyagokból és olasz recept alapján készítik, a feltéteket egyenesen Olaszországból szerzik be. Filozófiájuk a kiváló alapanyagok, értékarányos árak és gyors kiszállítás. Ételeinket gondosan válogatott friss alapanyagokból készítjük.

Közlekedés:

Szigetszentmiklós könnyen megközelíthető autóval az M0-ás és az 51-es út irányából. Jó hír, hogy a település HÉV-el is elérhető, alig 30 perc alatt elérhető a belváros. Vannak úgynevezett kék, vagyis Csepelről kijáró BKK buszok és sárga Volánbuszok, amelyek nem csak a környékre, de Pest irányába is járnak. Ez mellett vannak településen belüli buszjáratok is.

További információkért és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen a megadott mobil számon.
Gergicsné Veér Annamária

Gergicsné Veér Annamária
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-396-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - SZIGET
+36 24 656 320

Call me back