Telek Eladó Kehidakustány - Diós utca

Eladó Kehidakustány Telek
2 100 m2Alapterület 0 Szoba
9 500 000 FtÁr
310726Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Tégla Szerkezet

Tömegközlekedés

Kehidakustány Kehida településrészén, a Diós utcában eladó két egymás melletti 1051 m2 és 1049 m2-es telek egyben vagy külön.

PANORÁMÁS, domboldali telkek, maximum 20 százalékban beépíthetőek, belterületi besorolásúak.
Igény esetén a kettő összevonható és társasház vagy panzió építésére is alkalmasak lehetnek.

A telkek a KEHIDA TERMÁLFÜRDŐTŐL és az újonnan épült GOLFPÁLYÁTÓL mindössze 1.5km-re, HÉVÍZTŐL kb. 9 km, KESZTHELY és a BALATON pedig kb. 16 km-re található.

Kehidakustány elnyerte a gyógyhely elnevezést. Az ezzel járó állami támogatás és a térségben nemrég megvalósult, turisztikai fejlesztések mint pl. zalacsányi wellness hotelek és lakóparkok, SÁRMELLÉK NEMZETKÖZI REPÜLŐTERE kiváló befektetéssé teszik az eladó ingatlant.

A falu központja pár perc autóval vagy akár gyalogosan is kényelmesen elérhető. Ahol található az iskola, óvoda, üzletek, posta, buszmegálló és éttermek illetve a méltán népszerű és modern KEHIDA TERMÁL élmény- és gyógyfürdő.

Keszthely (a Balaton fővárosa) és a Balaton-part strandokkal csupán kb. 20 perc autóút. Hévíz egész évben fürdőzésre alkalmas, természetes termál tava és gyógyfürdő központja is közel esik. A környék nagyvadas vadászterület, a közelben komoly lovardák is üzemelnek, horgászási lehetőség nemcsak a Balatonon, hanem a zalacsányi és szajki horgásztavakon, illetve a Kis-Balatonon is adott a közelben.

A szomszédos faluban, Zalacsányban modern golfpálya és klubhotel-étterem épült, a szomszédos kisvárosban, Zalaszentgróton szintén termálfürdő található (Szent Gróth Termálfürdő). A térséget „termál háromszögnek” is nevezik, mivel Zalakaros termál fürdője is elérhető közelségben van.

További kérdéseivel hívjon bizalommal.

Hivatkozási szám: ID 310726

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Bodrogközi Ildikó

Bodrogközi Ildikó

Hívjon bizalommal

+36-30-938-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - SZIGET
+36 24 656 320