Locuinta (caramida) Vânzare Budapest XIII. Cartier - Turóc utca

Vânzare Budapest XIII. kerület Locuinta (caramida)
56 m2Suprafaţa 3 Camere
89 500 000 HUFPreţ
364610Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Roman Stare

Caramida Structură

21 m2 Balcon/Terasă

Contorizare individuala Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj/Parcare de vanzare Parcare

Etaj 6

Existent Lift

Excelent Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2012 An construcție

Sud Est Orientare

Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a Duna Terasz társasházban egy 56m2-es lakás +21m2-es erkély/saját kertes, 6. emeleti, 3 szobás, DK-i tájolású, a csendes belső kertre néző, világos lakás.

Az ingatlanhoz vásárolható 2db nagy méretű beálló, is illetve 2db tároló is, ám ezek megvásárlása nem kötelező.

A környék:
A Duna Terasz társasház olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épült, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak.
Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya.
Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost.

Befektetés:
A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Csík Zsolt

Csík Zsolt
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-641-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - SZIGET
+36 24 656 320