Квартира (кирпичная) Продается Budapest VI. mикрорайон - Liszt Ferenc tér

Продается Budapest VI. kerület Квартира (кирпичная)
289 m2Площадь 6 Комната
420 000 000 HUF Цена
375228Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

25 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 4

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

2003 Год строительства

Délnyugat Расположение

Megvételre kínálunk Budapest 6. kerületében, a Liszt Ferenc téren, Zeneakadémia szomszédságában, egy 289m2-es, 6 különálló lakrésszel rendelkező, belső kétszintes, tetőterasszal rendelkező gyönyörű ingatlant!

A 4. emeletről, zárt lépcsőházi folyosóról két külön bejáraton keresztül közelíthető meg egy-egy része a lakásnak. Így az előtérből nyíló szoba-teakonyha-fürdőszoba+WC kialakítású ingatlanrész, továbbá a mellette elhelyezkedő a teakonyha-fürdőszoba+WC-szoba-gardrób kialakítású ingatlanrész ugyancsak az előszobából közelíthető meg.

A lépcsőházi folyosóról önálló bejáraton keresztül jutunk be a konyha-közlekedő-két szoba-fürdőszoba+WC beosztású lakrészbe. A tetőtérbe az un. előszobában lévő belső fa szerkezetű lépcsőzeten keresztül jutunk fel, melynek nagy közös teréből közelíthető meg a konyha-étkező helyiség, valamint a szoba-fürdőszoba+WC ingatlanrész, és további két hasonló kialakítású két szoba-fürdőszoba+WC helyiségekből álló ingatlanrész.

A lakáshoz – tulajdoni lapon is feltüntetve – terasz tartozik. Az egyik a tetőtéri konyha-étkező helyiségből nyílik, a másik a tetőtéri közös térből lépcsőn keresztül közelíthető meg, és a sarokszoba fölötti tetőn került kialakításra.

Alsó szint: 2 db / szoba-fürdőszoba-teakonyha és 1 db / két szoba-konyha-fürdőszoba-WC kialakított helyiségek,
tetőtérben: 2 db / két szoba-fürdőszoba-WC és 1 db / szoba-fürdőszoba kialakított helyiségek, továbbá 1 db / konyha-étkező, terasz, tetőtéri lépcsővel kialakított helyiség.


A DNy-i és DK-i tájolású ablakok műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel. A használati melegvíz ellátást és fűtését kombicirkó gázkazán látja el, melyet melegvíztároló tartállyal egészítettek ki. A hőleadók, radiátorok. Közműórák (1-1 db) felszereltek.

A lakóház 1900-as évek elején épült, pince+fszt.+4 emelet+tetőtér szintelosztású. A 4. emelet és a tetőtér a tulajdonos tájékoztatása szerint 2003-ban épült. A lakóházban kb. 40 lakás, több földszinti raktár és üzlethelyiség van kialakítva. A külső-belső homlokzat jó állapotú, a lépcsőház úgyszintén. A lakóházban 1 db lift üzemel, ami a 4. emeletig közlekedik.

Az általánosságban jó állapotú lakóházak utcafronti földszinti üzlethelyiségei többnyire étteremnek, kávéháznak vannak kialakítva, míg a lakások lakó- és irodai funkciót látnak el. A tér 1990-es években való átalakítása, az autósforgalom teljes megszüntetésével és sétálótérré való kialakítása (díszburkolat, tervezett kertkialakítás) lehetővé tette a vendéglátóipari egységek számára, hogy kellemes hangulatú teraszokat nyissanak, melyek egyike-másika télen is funkcionál.

Az ingatlan megközelíthető személygépkocsival, szabályozott, kiépített utakon keresztül. Parkolás közterületen lehetséges, díjfizetés ellenében, továbbá a környező utcákban lévő parkolóházakban, pl. Aradi utca, Kertész utca.

Könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel is pl. a körúton közlekedő 4-6-os villamossal, melynek Oktogon megállója kb. 5 perc gyalogosan, továbbá a Király utcában közlekedő 70, 78 trolibusszal, valamint az Andrássy úton közlekedő földalattival. Utóbbiak megállói is gyalogosan néhány perc alatt megközelíthetőek.

Hosszútávú bérbeadással is remek befektetési lehetőség!
Tóth Irina

Tóth Irina

Звоните нам с доверием

+36-70-677- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - SZIGET
+36 24 656 320