Частный дом Продается Hegyhátszentjakab - Vadása u.

Продается Hegyhátszentjakab Частный дом
237 m2Площадь 5 Комната
83 000 000 HUFЦена
341704Идентификация
Прочие данные

600 m2 Yчасток

С панорамой вид

Отремонтированная Cостояние

Fa Kонструкция

30 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Свое место парковки парковка

Médium Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

1994 Год строительства

Délnyugat Расположение

Gyöngyszem a Vadása-tó partjához közel! A Vadása-tó csodálatosan szép környezetben az Őrség dombjai által határolt, négy hektár nagyságú, természetvédelmi területen helyezkedik el. Az Őrségi Nemzeti Park jól járható turista útvonalai itt futnak össze. A tó tiszta vízét 12 forrás táplálja.
A Vadása-tó két tóból áll. A kisebb vízfelületű tó vadregényes, sűrű erdő közepén fekszik. Elsősorban a horgászok kedvelt helye. A nagyobb tó strandolásra alkalmas. Hegyhátszentjakab település, a Vasi Hegyháton, Körmendtől 20 kilométerre délre, Zalalövőtől 7 kilométerre északnyugatra helyezkedik el. Ebben a csodálatos üdülő környezetben kínálok eladásra olyan ingatlant, amely több funkciót is elláthat. Jelenleg a hangulatos faházat, életvitelszerűen lakják. Alsó szintjén három hálószoba, külön tusolóval, hatalmas nappali, étkező, konyha, 2db wc található. Beépített tetőterében, tágas nappali beépített egyedileg tervezett bútorokkal, villanykandallóval, luxus fürdőszoba,
( masszázskáddal, tusolóval, tv-vel felszerelt ) kettő hálószoba lett kialakítva. Minőségi anyagok beépítésével valósították meg a kreatív ötleteket. A ház fűtése gáz-cirkó kazánnal, kandallóval, infra padlófűtéssel, panellel és villanykandallóval történik. Az ablakok zsalugáterrel, szúnyoghálóval felszereltek. A dupla teraszajtón elektromos aluredőny van. A ház felső szintjét az átalakítás óta nem használták, itt minden új. Az épületet 30 m2-es terasz köti össze a természettel. Ha olyan helyen szeretne élni, pihenni, vállalkozni, ahol meghatározó szerepe van a nyugalomnak, madárcsicsergésnek, kirándulásnak, ide el kell jönni megtekinteni.
Ha bővebb tájékoztatást szeretne, keressen elérhetőségeimen.
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

Звоните нам с доверием

+36-30-248- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - SZIGET
+36 24 656 320

Перезвоните мне