Офис Продается Veresegyház - Fő út

Продается Veresegyház Офис
207 m2Площадь 6 Комната
84 900 000 HUFЦена
323171Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

Свое место парковки парковка

Этаж Ground floor

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

1970 Год строительства

Délnyugat Расположение

Veresegyház központjában, a Fő úton, vegyes építési besorolású övezetben, lakóházak és vállakozási célú ingatlanok között, közel a vasútállomáshoz is, egy 630 nm-es telken, 207 nm hasznos alapterületű, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, kivett iroda, műhely és udvar besorolású ingatlan eladó.

A jelenleg is irodaházként és műhelyként funkcionáló ingatlan a 70'-es években épült, 2008-tól folyamatosan fejlesztett, felújított, és korszerűsített az épület.

A felújítás során új villany és víz vezetékek, nyílászárók, burkolatok kerültek beépítésre, külső-belső szigetelés, fűtésrendszer korszerűsítés és számos egyéb műszaki és esztétikai felújítás történt ez idő alatt..

Az ingatlan két részből áll: az utca felőli három helyiség irodaként, míg a hátsó - könnyűszerkezetes épületrész - műhelyként és raktárként funkcionál. A vizes blokkban két mosdó kapott helyet. A dolgozók és ügyfelek kényelmét szolgálja továbbá egy üvegezett terasz.

Az ingatlan riasztórendszerrel védett.

Az udvaron több férőhelyes saját parkoló, hátul rakodó tér áll rendelkezésre.

Az ingatlan jelenleg három vállalkozásnak ad otthont, ezek a vállalkozások adott esetben tovább bérelnék az irodaházat, így jó hozamot tud biztosítani leendő tulajdonosának, de természetesen saját cég központnak, irodának, üzlethelyiségnek, műhelynek is kiváló választás, mind elhelyezkedése, mind műszaki adottságai okán.

Kérem , hogy hívjon bátran, tekintsük meg együtt az ingatlant!

ID:323171

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Szegedi Károly

Szegedi Károly

Звоните нам с доверием

+36-20-939- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - SZIGET
+36 24 656 320