家庭别墅 出卖 Isaszeg - Isaszeg frekventált részén

出卖 Isaszeg 家庭别墅
195 m2面积 4 房间
79 990 000 HUF价格
346568识别码
更多信息

1547 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

237 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2022 修建年

Délkelet 方向

CSALÁDI HÁZ ISASZEGEN !!!

Megvételre kínálok Isaszeg frekventált részén, 1547 nm-es telken, délkeleti fekvésű, 195 nm-es, négyszobás, részben új, részben felújított, hatalmas terasszal és dupla garázzsal rendelkező, családi házat.

A főépület 1960-as években épült téglából, aminek nagy részét már felújították, illetve 2022-ben, hozzá építettek még egy épületrészt. A hozzáépített rész 30 cm-es Ytong téglából készült, a régi épület tetejét pedig lebontották, az egész épület, teljesen új tetőt, zsindely fedést kapott. Régi házon az összes nyílászáró kicserélésre került (új thermo műanyag), megújult a fűtésrendszer, új kondenzációs kazán lett beépítve, meleg víz tárolóval, a pincében pedig rendelkezésünkre áll, egy vegyestüzelésű kazán is. Az épülethez tartozik két darab teljesértékű fűtött garázs is, amit távirányítós garázsajtóval láttak el.

Épület környezete tiszta, rendezett, szomszédok barátságosak kedvesek.

Az ingatlan PER és TEHERMENTES, rugalmasan megtekinthető!

Infrastruktúrája jó, 5 perc sétára található vasútállomás (Hatvan-Gödöllő-Budapest Keleti pályaudvar), buszmegálló ( Gödöllő-Isaszeg-Dány-Kóka útvonal), illetve Tesco, hentes, pizzéria, stb. Autóval rövid időn belül elérhető, M0-ás autó út illetve a főváros is.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.
Gergicsné B. Enikő

Gergicsné B. Enikő

随时给我们打电话

+36-30-941- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320