公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Eötvös utca

出卖 Budapest VI. kerület 公寓房(砖头)
42 m2面积 2 房间
68 000 000 HUF价格
369239识别码
更多信息

外面是园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 2

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1920 修建年

公关费用 6 000 HUF

Északnyugat 方向

PRÉMIUM LAKÁS, PRÉMIUM LOKÁCIÓ!

Budapest belvárosában, a Teréz körúthoz közel, az Eötvös utcában 42 m2-es(28m2+14m2 állógaléria),magas minőségben felújított, prémium kategóriás lakás, TELJES BERENDEZÉSSEL.

Ide valóban elég csak bőrönddel költözni!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség található. A teljesség igénye nélkül: Oktogon, Andrássy út, Opera, Vígszínház, Nyugati pályaudvar, Duna-part, Margitsziget, Westend bevásárló központ.

A felújítás során elsődleges szempont volt a minőség és a hosszútávú fenntarthatóság. Ennek eredményeként csak prémium anyagok kerültek beépítésre.
Az átalakítás minden részlete fényképekkel dokumentálva, a bontástól a végeredményig.

A falak és a mennyezet tégláig vissza lett verve, új gipszes gépi vakolást kapott. A régi válaszfalak kibontásra kerültek, új ytong falazat került a helyére, szomszéd felőli oldalakon hangszigeteléssel.
Új aljzatbetont kapott a lakás hőszigeteléssel.
Vasszerkezetes állógaléria, melynek terhelése 900kg/nm. A lépcső szintén vasszerkezetes, asztalos által készített bükkfa borítással, pácolással.
Beépített bútorok az előszobában, fürdőben, illetve egyedi tervezésű gardrób led világítással és nyitásérzékelővel, továbbá a fürdőben beépített hangszóróval.

Új villanyvezetékek, teljesítmény bővítéssel(3x20 Amper),elektromos alumínium redőny smart-home rendszerrel, új lefolyócsövek, és strang cső.
Mindenhol mosható falfesték és mosható tapéta.
Konyhastúdió által készített egyedi konyhabútor első osztályú gépekkel, gránit mosdóval, és magasfényű akril frontokkal.
Mindenhol energiatakarékos, beépített gépek(Bosch),led-világitás(kristály-lámpákkal, spotokkal és gipszkarton szigetekkel, dobozolással. A hűtő-fűtő klíma szintén kiépítésre került szifonnal, bekötve a lefolyó csőbe.
Felső kategóriás spanyol csempe és járólapok, minőségi csaptelepek és szaniterek, illetve a galérián Egger 8mm-es parketta.
A fűtés korszerű és energiahatékony elektromos padlófűtés(BVF)illetve elektromos falipanel(Adax)kombinációja, amely biztosítja a maximális komfortérzetet.
Érintőképernyős vezérlés és külön fűtési kör, az előszobában, nappaliban és fürdőszobában, ahol a törölköző szárító is található.
A meleg vizet 80 literes Ariston bojler biztosítja.
Továbbá egyedi üvegkorlátok készültek rozsdamentes kapaszkodóval és oszloppal inox kivitelben. Egyedi üvegkabin és egy LG típusú mosó-szárító gép szintén a lakás tartozéka.

Az ingatlant kifejezetten ajánlom első lakást vásárlóknak, pároknak, és befektetőknek egyaránt, a gyors kiadhatóság és magas megtérülés miatt.
A mellette lévő lakás szintén eladó: 52 m2 alapterületű, ára 78 millió forint.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal.
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

随时给我们打电话

+36-30-248- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320