家庭别墅 出卖 Dunakeszi - Kinizsi utca

出卖 Dunakeszi 家庭别墅
160 m2面积 5 房间
118 500 000 HUF价格
365535识别码
更多信息

665 m2 地皮

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

30 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1969 修建年

Nyugat 方向

Mindent a CSALÁD kényelméért!
Családi ház eladó az ALSÓTABÁN-ban!

Dunakeszi kertvárosi részén a városközponthoz, a közlekedési és bevásárlási lehetőséghez, az oktatási intézményekhez közeli csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában található a ház.

1969-ben masszív alapokra épült a ház, 40 cm-es főfalakkal rendelkezik, melyet az elmúlt évek felújítása során 15 cm-es szigeteléssel, és dryvit réteggel burkoltak.
Ennek eredményeként a legmagasabb gázfogyasztás az elmúlt szezonban 99 m3 volt!!!!

A lakószint a magasföldszinten található, ami alatt teljes egészében egy lakhatásra is alkalmas szuterén található, teljes értékű ablakokkal, világos helyiségekkel. mivel a padló szint csupán 80 cm-el található a föld alatt.

A ház további lakótér bővítésre is alkalmas, tetőtere könnyen és gazdaságosan beépíthető, mivel a födém vasbeton gerendás szerkezetű. Igy kialakítástól függően 60-80 nm lakóterület alakítható ki. Ez esetben érdemes úgy kialakítani a tetőszerkezetet, hogy napelemek teherhordására is alkalmas legyen.

Az előszoba vizesblokk felőli oldala a főfal, így a belső tér a nagyméretű közlekedő rovására könnyedén átszervezhető, vagy a két nagyobbik szoba akár össze is nyitható.
A konyha-étkezőhöz közvetlenül kapcsolódik egy nagyméretű fedett terasz, ami jó időben kellemes hely az ott tartózkodásra, a szabadban való étkezésre, közvetlen kertkapcsolattal.

A 665 nm-es telek pedig jó lehetőséget biztosít a pihenésre, kertészkedésre, melynek öntözése 13 m mély fúrt kútról lehetséges.

A ház fűtését eredendően vegyes tüzelésű kazán biztosította, melyet a felújítás során is megtartottak, mellé új kondenzációs gázkazán került beépítésre. A két fűtési rendszer alkalmazása között rugalmas átjárhatóság van.
A lakótér két helyiségébe inverteres (hűtő-fűtő) klímaegység került beépítésre, ami egy harmadik fűtési alternatívát biztosít.
A melegvizet 200 literes villanybojler biztosítja, amire a nyári időben egy napkollektor segít rá, így optimalizálva a villanyszámlát, mely nem haladja meg a 120 KWh fogyasztást.

Az elmúlt évek folyamatos felújítása során a ház teljes fűtési rendszere, villany és vízhálózata, valamint minden kültéri nyílászáró cserélve lett.
A bejövő villamos teljesítmény 3x25 A.

Ami Önre vár, az a szuterén szinten már gépészetileg is előkészített fürdőszoba és konyha csempézése, és burkolása. Így tetszése szerint tudja még alakítani ezeket a tereket.

Ezt a rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, nagy alapterületű lakást igen kedvező áron vásárolhatja most meg, melyhez saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású bankfüggetlen hitelt is tudunk biztosítani.

Hétvégén is fogadom hívását!
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

随时给我们打电话

+36-30-248- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320