家庭别墅 出卖 Dunaharaszti - Fő úthoz közel

出卖 Dunaharaszti 家庭别墅
182 m2面积 3 房间
65 000 000 HUF价格
348809识别码
更多信息

602 m2 地皮

外面是园子 风景

正在修 状态

Blokkos szerkezet 架构

44 m2 阳台

热泵 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Slab 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2023 修建年

Délkelet 方向

Dunaharaszti Óvárosában kivitelezés alatt álló családi ház eladó

Befejezésre váró klassz álomotthon méretes telken!

Praktikus elosztás és tágas terek jellemzik ezt a mai igényeknek maximálisan megfelelő terv szerint készülő otthont.
Az alaprajz remek, de ettől – igény szerint – ebben a fázisban akár még el is lehet térni. A helyiségek, méretükből, illetve elhelyezkedésükből adódóan tovább oszthatók vagy akár átalakíthatók.

A ház szerkezetileg jórészt befejezett.
A 112 m2-es alsó szint áll, a tetőszerkezet a garázs fölött kész. A 70 m2-es emeleti rész tetszés szerint befejezhető.

A falazat a kiváló hőtechnikai adottságokkal rendelkező, energiatakarékos, szürke grafitpor adalékos Thermo-block rendszer. A házba hőszivattyús fűtés lett tervezve. A villany, a víz és csatorna be van kötve.

A szerkezetkész állapothoz minden anyag rendelkezésre áll: az emelethez szükséges Thermo-blokkos falazóelemek, a szükséges mennyiségű Bramac tetőcserép, valamint az összes külső nyílászáró műanyag ajtókkal és 3 rétegű Salamander műanyag ablakokkal.

A ház előkertes, önálló, teljesen körbejárható. A telek 602 m2, ami az épület melletti részen kívül lehetővé teszi a ház mögött egy védett, intim kert kialakítást is.

A földszinti, elkészült szerkezetű rész 36 m2-es garázzsal, 12 m2-es külön tárolóval, 24 m2-es nappalival, 18 m2-es étkezős konyhával, külön kamrával, plusz tárolóhelyiséggel, zuhanyzós-WC-s fürdővel, előtérrel és két nagy, 24-, illetve 18 m2-es terasszal rendelkezik.
Az emeleten a tervek szerint a közlekedőn kívül egy 9 m2-es kádas fürdő WC-vel, egy 24 m2-es és egy 15 m2-es szoba, gardrób, valamint egy, a nagyobb szobából nyíló, 15 m2-es terasz kap helyet.
,
HITEL esetén bankfüggetlen hitelszakértő kollégáink díjmentesen megtalálják Önnek az egyedi helyzetéhez és igényeihez passzoló legkedvezőbb megoldást.

Az ingatlan rugalmas egyeztetéssel megtekinthető és azonnal birtokba vehető.

Szívesen állok rendelkezésére akár hétvégén is, hívjon bizalommal!

D.G.
Gergicsné Veér Annamária

Gergicsné Veér Annamária

随时给我们打电话

+36-20-396- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320