公寓房(非砖头) 出卖 Székesfehérvár - Palotavárosban

出卖 Székesfehérvár 公寓房(非砖头)
67 m2面积 2 + 2 房间
46 900 000 HUF价格
369247识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Beton 架构

中央供热和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 1

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1985 修建年

公关费用 14 740 HUF

L-004118. Palotavárosban, (Kelemen Béla utcában), frekventált és közkedvelt helyen, 10 lakásos térsasházban, 1 emeleti, 67 nm nagyságú, 2 + 2 fél szoba elosztású (alaprajz szerinti), jó állapotú, panellakás eladó.
A panelprogram keretein belül, az épület, szigetelést kapott, a lakás ablakai műanyag hőszigeteltek, rajtuk szúnyogháló és redőny található. A fűtésről és meleg vízről a távhő szolgáltató gondoskodik radiátoros (hőmennyiségmérős) hőleadással. A zuhanyzós fürdő és a wc külön helységben található. Közös költség: 14.740 Ft havonta. A társasház földszintjén található tároló, ami egy másik lakással közösen használható. A szobákban fa parketta, a többi helységben járólap a burkolat. A villanyóránál 1 x 32 A áll rendelkezésre.
Az közelben zöldövezeti park, iskola, óvoda, gyógyszertár, étterem, gyermek és felnőtt orvosi rendelő, hipermarket és számos egyéb más szolgáltató is található.
Parkolás az épület körül ingyenes övezetben megoldott. A lakás tehermentes, szerződéskötést követően rövid időn belül birtokba vehető, akár kiadható.

Az ingatlan elhelyezkedése, nagysága és elosztása valamint, a környék infrastruktúrája miatt befektetésnek is kiváló.

Eladási Irány ár: 46,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
For English details please send us a message or an e-mail, thank you
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

随时给我们打电话

+36-30-248- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320